Acasă Actualitate Un deputat PNL și-a deschis birou parlamentar la Giroc

Un deputat PNL și-a deschis birou parlamentar la Giroc

952
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, și-a deschis, vineri, la Giroc, primul său cabinet parlamentar din afara Timișoarei. Printre alții, la eveniment au participat senatorul PNL Timiș Alina Gorghiu, deputații Marilen Gabriel Pirtea și Cosmin Șandru, secretarul general al PNL Timiș, primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, și noul viceprimar din Giroc, Dan Vîrtosu

„Deschid astăzi un nou Biroul Parlamentar în Giroc, în vederea unei mai bune comunicări cu cetățenii și antreprenorii zonei periurbane. Puterea economică a Timișului de astăzi ar fi de neimaginat fără dezvoltarea spectaculoasă din ultimii ani a localităților din vecinătatea Timișoarei. Astăzi este doar începutul! Îmi doresc ca această locație să devină un club liberal în Giroc, o zonă de audiențe, dar și de dezbateri, să creeze o platformă în sprijinul noului nostru viceprimar liberal, tânărul Dan Vîrtosu”, a declarat deputatul Ben Oni Ardelean.

Acesta a amintit de un proiect anunțat încă din campanie: Timișoara Cargo Airport. „Un proiect amplu de anvergură economică, cum e Timișoara Cargo Airport, odată adus în zona Timișului va avea un impact extrem de mare și se poate ajunge la un plus de 150.000 de locuitori într-o perioadă de 6-7 ani. În conjunctură cu zona periurbană și cu Aradul, se poate crea o conurbație cu o populație de aproape un milion de locuitori, ceea ce înseamnă o alta zonă metropolitană mare în Europa de Est. Aceste proiect ar însemna prosperitate și bunăstare pentru întreaga zonă”.

Alina Gorghiu, la rândul ei, a anunțat că urmează să deschidă un cabinet parlamentar la Lugoj, punctând că problemele cetățenilor care nu locuiesc în Timișoara sunt la fel de importante și trebuie rezolvate. „Deschiderea acestui cabinet este un pas important pentru PNL Timiș. Un asemenea birou este cea mai bună interfață și conexiune cu reprezentanții în Parlament, este centura care poate lega nevoile comunității de aici cu soluțiile care depind de la nivel național”, a declarat Gorghiu.

Marilen Pirtea s-a arătat convins că inaugurarea cabinetului parlamentar reprezintă „prima zi din viitorul Girocului”, în contextul în care, în următorii ani, se va crea în jurul Timișoarei o zonă cosmopolită. „Am convingerea că toate inițiativele care vor veni spre biroul parlamentar din Giroc vor fi duse spre zona decizională. Sunt sigur că vor mai apărea cabinete în județ, și eu voi deschide unul. Vrem să mergem înspre județ pentru contacte netrunchiate cu cetățenii din zonele periurbane și din comune”, a spus și Pirtea.

Dănuț Groza, secretarul general interimar al PNL Timiș, a amintit că tot în această săptămână a mai avut loc un eveniment important pentru PNL Giroc: alegerea viceprimarului liberal Dan Vîrtosu. „Aceste lucruri bune trebuie să funcționeze timp de patru ani. Ne interesează ca parlamentarii să fie implicați și apropiați de cetățeni. Obiectivul nostru este să facem cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru giroceni și timișeni”.

Deputatul Cosmin Șandru, pe de altă parte a vorbit de viitor, arătându-se convins că, la următoarele alegeri, Girocul va avea primar liberal, în persoana aceluiași Dan Vîrtosu. „Ne bucurăm că avem un prim birou parlamentar al PNL în Giroc. Contăm pe ajutorul colegilor parlamentari pentru proiectele comunei noastre și, din calitatea mea de viceprimar al Girocului, voi media legătura dintre cetățenii comunei și parlamentari, pentru a fi vocea girocenilor și chișozenilor în Parlamentul României”, a punctat și viceprimarul Dan Vîrtosu, președinte al PNL Giroc.

Cabinetul parlamentar al lui Ben Oni Ardelean este situat în Giroc, pe strada Asociației nr. 11, iar orarul pentru audiențe este următorul: joi între orele 15-17 și vinerea între orele 14-16. Programarea audiențelor se face la numărul de telefon 0770.563.795.

Comentarii

comentarii