Acasă Politica Un deputat Pro România cere convocarea tuturor parlamentarilor de Timiș la ședințele...

Un deputat Pro România cere convocarea tuturor parlamentarilor de Timiș la ședințele Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență

DISTRIBUIȚI

Adrian Pau, deputat și lider al PRO România Timiș, consideră că Liliana Oneț, prefectul de Timiș, este depășită de situație și, drept urmare, îi cere acesteia convocarea tuturor parlamentarilor din județ la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Într-un comunicat din data de 1 aprilie, Pau transmite că reprezentanții guvernului au scăpat situația de sub control, făcând referire și la demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, de săptămâna trecută. Deputatul PRO România își justifică propunerea prin faptul că parlamentarii au experiență în managementul instituțiilor publice. Întregul său mesaj este următorul:

„Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, este depășită de situație, iar acest lucru este recunoscut chiar de ea printr-o adresă pe care a trimis-o către primari, cerându-le acestora să contacteze pentru diferite informații sau situații subprefecții sau consilierii prefectului. Situațiile de criză nu fac bine reprezentanților Guvernului, unii miniștri demisionează în plină pandemie COVID 19, un premier desemnat își depune mandatul înaintea votului din Parlament. Iresponsabilitate curată!

Dată fiind situația în care ne aflăm, cred că este nevoie de eforturi conjugate pentru o gestionare coerentă și corectă a crizei prin care trecem. De aceea, îi solicit Prefectului Liliana Oneț convocarea tuturor parlamentarilor de Timiș la ședințele Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență. Solicitarea mea are la bază două idei: în rândul parlamentarilor regăsim medici, foști prefecți, subprefecți, polițiști, directori de deconcentrate, oameni care au mai gestionat situații dificile, precum și faptul că o consultare cu cât mai mulți oameni poate ajuta la trecerea peste anumite situații”.

Comentarii

comentarii