Acasă Actualitate Un elev din Timiș a fost eliminat la… simulare…

Un elev din Timiș a fost eliminat la… simulare…

240
DISTRIBUIȚI

E greu să fii eliminat la simularea unui examen, dar, totuși, un elev din Timiș a reușit acest lucru. A fost eliminat din timpul probei de Limba Română, desfășurată luni, pe când dădea examen la Liceul din Recaș. Este vorba despre examenul de simulare a Evaluării Naționale, cu note care nu se trec în catalog. Simularea este organizată pentru ca elevii să fie pregătiți pentru examenul propriu-zis din vară, iar notele nu se trec în catalog, sunt doar discutate de profesori, părinți și elevi, pentru ca aceștia din urmă să își poată îmbunătăți performanțele.

Elevul din Timiș a fost eliminat în timpul probei la Limba Română pentru că avea telefonul mobil asupra sa. Va putea participa însă la proba propriu-zisă din vară a Evaluării Naționale.

Luni, la proba de Limba Română, în Timiș au fost prezenți 4.877 de elevi la examen, iar în 6 martie elevii au dat proba la Matematică. În 7 martie, elevii vor da proba la Limba și literatura maternă, urmând să afle rezultatele, care nu se trec în catalog, în 16 martie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii