Acasă Eveniment Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină la Periam, la căutarea...

Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină la Periam, la căutarea persoanelor dispărute după ce o barcă s-a răsturnat în râul Mureş

DISTRIBUIȚI

Pompierii au intensificat căutările celor patru persoane date dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. În sprijinul lor a fost solicitat elicopterul SMURD şi au fost aduse şi două sonare.

”Pentru intensificarea căutărilor, ISU Timiş intervine cu 2 sonare şi a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD Arad”, a transmis ISU Timiş.

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutaţi încă de pompieri şi scafandri.

Conducătorul bărcii a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.

Comentarii

comentarii