Acasă Politica Un fost președinte al unei filiale județene a PSD a fost exclus...

Un fost președinte al unei filiale județene a PSD a fost exclus din partid

2559
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al PSD Arad, Dorel Căprar, a fost exclus oficial din partid, a anunţat, miercuri, actualul şef al social-democraţilor din Arad, senatorul Mihai Fifor.

Deputatul PSD Dorel Căprar a fost exclus oficial din partid, în urma unei decizii a Biroului Permanent Județean al PSD Arad, potrivit aradon.

“În urma hotărârii Biroului Permanent Județean al PSD Arad, întrunit în ședința statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat. Facem aceste precizări pentru a accentua faptul că orice declarație sau luare de poziție, exprimată de Dorel Căprar, în spațiul public, nu reprezintă punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Căprar”, se arată în comunicatul semnat de conducerea Organizației Județene PSD Arad.

Pe 22 februarie Mihai Fifor a câștigat președinția PSD Arad, după ce alegerile în care era votat președinte Dorel Căprar au fost invalidate. Încă de atunci au existat voci care spuneau că Dorel Căprar va părăsi „barca” social-democraților.

Comentarii

comentarii