Acasă Eveniment Un interlop arădean, arestat în Germania pentru că ar fi omorât-o în...

Un interlop arădean, arestat în Germania pentru că ar fi omorât-o în bătaie o tânără de lângă Lugoj

DISTRIBUIȚI

14457461 122693461525905 4700484747114265945 nFlorin Homenco, bărbatul de 37 de ani care a fost reţinut de autorităţile germane vineri, este principalul suspect în cazul crimei Monicăi Vîlcu din Tomeşti. Potrivit declaraţiilor unei prietene ale victimei, relaţia cu Florin a început în urmă cu şase luni.
„Era atât de fericită. Până la 35 de ani trăise numai decepţii în dragoste. Se confesa că noul ei iubit era un băiat tandru, gentil şi delicat. Spunea că are foarte mare grijă de ea”, a declarat o amică a Monicăi pentru EVZ.
De loc din Fântânele, judeţul Arad, Florin a petrecut mai mulţi ani în spatele gratiilor, sursele EVZ spunând că acesta făcea parte din gaşca celui mai temut interlop arădean, Uţu Rogozanu.
„După Revoluţie, „locotenenţii” lui Uţu, între care şi Florin Homenco, au terorizat Aradul. Clonare de carduri bancare, tâlhării, şantaje, pretinderea de taxe de protecţie, vătămare corporală gravă, loviri şi alte violenţe, constituire, aderare şi sprijinire de grup infracţional organizat, iată o parte din infracţiunile cu care au fost dovediţi acoliţii interlopului. Când poliţia a început să-i caute în ţară, şi-au mutat infracţiunile în afara ţării”, scrie EVZ.
În 2007, Homenco a fost arestat în Spania, acolo unde alături de alţi interlopi, cerea taxă de protecţie românilor care lucrau legal. Pentru faptele sale, a făcut puşcărie până în 2015, când a fost eliberat condiţionat. Înainte de a fi prins de DIICOT, Homenco a mai stat în închisoare pentru un jaf, după ce a spart un butic din Arad.
Sursa: cetateanul.ro

Comentarii

comentarii