Acasă Actualitate Un medic din Timișoara prezintă analizele unui bolnav de COVID cu afectare...

Un medic din Timișoara prezintă analizele unui bolnav de COVID cu afectare pulmonară 100%, care a luat ”tratamentul minune recomandat de anumiți medici”

DISTRIBUIȚI

Dr. Amin Zahra, medic anestezist Terapie Intensivă, a prezentat analizele unui pacient infectat cu COVID, în vârstă de 50 de ani, fără alte boli asociate, care a ales să stea acasă 12 zile, fiind convins că are doar o simplă răceală.

Medicul Amin Zahra a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde le-a transmis un mesaj celor care sfidează regulile impuse de autorități.

Astfel, Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a transmis un avertisment cu privire la cei care aleg să se trateze singuri acasă.

”Oricât de sănătoși și de neatinși ne simțim, de puternici și în floarea vârstei, din păcate, mai devreme sau mai târziu, uneori viața, ne poate da o lecție și ne poate pune pe toți în genunchi.

Așa arată analizele unui bărbat în vârstă de 50 de ani, fără alte boli asociate. A stat acasă 12 zile, fiind convins că este doar o simplă răceală și merge tratată cu orice.

Și atunci, de ce a ajuns la spital?

Pentru că tratamentul minune recomandat de anumiți “medici” nu a funcționat și pentru că nu mai putea respira, a ajuns la noi având o saturație de 40 % cu afectare pulmonară 100 %, așa cum este descris și în CT.

Din păcate nu este primul caz de genul și ceea ce este si mai trist este faptul că sunt din ce în ce mai mulți pacienți așa.

Uităm de valoare și principii, punem prețuri și etichete, sfidăm reguli, existența celor din jur și ne simțim semizei…Suntem nemulțumiți, de măsurile luate, suntem nemulțumiți că am fost “închiși”, suntem nemulțumiți de reguli/restricții și lista ar putea continua.

Mai bine am avea grijă de noi, să ne gândim cum să ne protejăm și să ieșim întregi și sănătoși din pandemia asta, atât fizic cât și psihic”, spune Amin Zahra, medic ATI Timişoara.

 

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii