Acasă Eveniment Un microbuz în care erau 20 de copii s-a răsturnat pe A...

Un microbuz în care erau 20 de copii s-a răsturnat pe A 1. Şoferul a murit

506
DISTRIBUIȚI

arges accident de microbuz pe dn 7c soldat cu trei morti si sapte raniti 04711100Un microbuz care transporta copii s-a răsturnat, marţi, pe autostrada A 1 Sebeş – Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba,
Șoferul microbuzului a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului de către cadrele medicale.
De asemenea, în urma evaluării medicale la fața locului s-a constatat că un număr de 11 copii din cei 20 aflați în microbuzul care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat au suferit escoriații și atacuri de panică, deși datele inițiale indicau că doar un minor a suferit zgârieturi, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea Alba, plutonier major Alina Marescu.
Potrivit sursei citate, singurul care s-a aflat în stare gravă a fost conducătorul auto. Acestuia i s-au efectuat, fără succes, manevre de resuscitare, cadrele medicale fiind nevoite să declare în final decesul bărbatului, a menționat Marescu. Se ia în calcul ipoteza ca șoferul să fi suferit, posibil, un atac de cord înainte de a pierde controlul vehiculului.
Microbuzul este înmatriculat în județul Hunedoara, iar copiii se întorceau dintr-o excursie la Cluj.

Comentarii

comentarii