Acasă Actualitate Un milion de lei din banii județului vor susține sportul timișean

Un milion de lei din banii județului vor susține sportul timișean

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean acordă un milion de lei, bani nerambursabili, pentru 14 structuri sportive. Este vorba despre inițiative declarate eligibile în cadrul Agendei sportive, program de finanțare derulat anual de CJ Timiș.

Apelul de proiecte a fost destinat structurilor sportive de drept privat și asociațiilor din ramura de sport județeană. În cadrul acestuia au fost acordate finanțări în valoare totală de 1.050.000 lei. Rezultatele pot fi consultate pe pagina www.sport.cjtimis.ro, iar contestațiile pot fi depuse până joi, 16 iunie, ora 16.00.

Trebuie spus că valoarea totală a Agendei sportive în 2022 este de 3.7 milioane lei. Apelul pentru structurile sportive de drept public, în valoare 2.200.000 lei, urmează a fi lansat în curând.

Finanțările vor fi aprobate prin votul consilierilor județeni în următoarea ședință a Consiliului Județean. Selecția a fost realizată de către o comisie care a analizat solicitările depuse în baza regulamentului specific. Comisia a reunit specialiști atât din cadrul, cât și din afara instituției: Mihaela-Maria Calescu – consilier județean (președinte); Mario Ghica – Expert superior, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (membru); Rașca Romulus – Membru al Academiei Olimpice Române, filiala Timiș (membru); Morariu Adina – Consilier juridic, Serviciul de consultanță și avizare juridică, CJ Timiș (membru); Dănuț-Stelian Fenichiu – Consilier superior, Serviciul financiar contabil, CJ Timiș (membru); Tiberiu Stoia – Consilier principal, Biroul de cultură, învățământ, minorități, sport și culte, CJ Timiș (secretar comisie, fără drept de vot).

 

 

Comentarii

comentarii