Acasă Eveniment Un minor de 16 ani a furat o mașină și a provocat...

Un minor de 16 ani a furat o mașină și a provocat un accident în care un om a murit și alți 5 au fost răniți – Foto

3460
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază, pe șoseaua ce leagă Timișoara de Șag. Accidentul s-a produs în zona gropii de gunoi, între un Volkswagen Polo și un Ford Fiesta, Accidentul a fost provocat de șoferul aflat la volanul autoturismului Ford Fiesta, un adolescent din Jimbolia de numai 16 ani, care a furat autoturismul din Beregsău Mare, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Băiatul de 16 ani a condus un autoturism pe DN 59 din direcția Șag în direcția Timișoara, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat care circula regulamentar din direcția opusă.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din primul autoturism. Pe lângă persoana decedată au rezultat 5 victime. 3 bărbați şi 2 femei. Șoferul de 16 ani fără permis, a rămas încarcerat. Celelalte 4 victime au fost transportate la spital conştiente.  

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ, un ofițer și 3 subofițeri.

Comentarii

comentarii