Acasă Eveniment Un mort şi doi răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit pe...

Un mort şi doi răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un pod

525
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un pod. În urma accidentului, o persoană a decedat şi două au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara un accident grav, soldat cu o persoană decedată şi două grav rănite a avut loc în Petroşani.

“Pompieri specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Petroşani, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi în 2 autoturisme ce au intrat în coliziune pe un pod. În urma ciocnirii unul dintre autoturisme s-a prăbuşit de pe pod şi a rămas pe plafon”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

 La locul accidentului salvatorii au găsit trei victime, din care două încarcerate.

“Doi bărbaţi au fost extrasi din autoturisme, au fost îngrijiţi medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Petroşani. A treia victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul prăbuşit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ” mai transmite ISU Hunedoara.

 Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc acest accident rutier.

Comentarii

comentarii