Acasă Eveniment Un motociclist din vestul țării a murit într-un cumplit accident. Tocmai împărțise...

Un motociclist din vestul țării a murit într-un cumplit accident. Tocmai împărțise pachete pentru nevoiași

10292
DISTRIBUIȚI

Tragedie în Vinerea Mare. Un motociclist din Bihor a murit într-un groaznic accident, după ce s-a lovit de un cap de pod.

Samuel Petrică se întorcea de la o acțiune umanitară, unde a împărţit pachete pentru nevoiaşi împreună cu prietenii săi din clubul de motociclişti Black Eagles.

“Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă pe DN1, pe direcţia Aleşd – Oradea, s-a angajat în depăşirea unui vehicul, însă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. El a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă şi a lovit un cap de pod”, a explicat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

„Lumea moto e mai săracă de azi… Black Eagles Oradea a pierdut un membru frumos, unul din oamenii ăia de care îți e greu să nu prinzi drag…Petrica Samuel s-a dus să se plimbe pe alte drumuri, mai frumoase, dar cu siguranță va veghea peste toți prietenii lui, pe care i-a lasat aici, și care acum plang după un prieten foarte bun… Odihnește-te in pace, dragule! Cu siguranță nu vei fi uitat!!!”, a scris un prieten al motociclistului pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii