Acasă Economic Un nou „Atelier de lucru pentru clarificări”

Un nou „Atelier de lucru pentru clarificări”

DISTRIBUIȚI

Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara organizează marţi, 21 iulie, evenimentul „Atelier de lucru pentru clarificări” în judeţul Timiş. Evenimentul se va desfăşura în Sala Mare a Consiliului Judeţean Timiş, cu începere de la ora 10.00, şi se adresează potenţialilor aplicanţi ai programului: reprezentanţii autorităţilor publice locale, organizaţiilor non-guvernamentale, asociaţiilor non-profit, universităţilor, institutelor de cercetare., care doresc clarificarea aspectelor legate de anexele cererii de finanţare, completarea şi depunerea cererii de finanţare. Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare este 29 iulie 2009, la sediul Secretariatului Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara.
Pentru a veni în sprijinul potenţialilor aplicanţi, Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara organizează „Ateliere de lucru pentru clarificări” privind primul apel de propuneri de proiecte în toate cele trei judeţe eligibile ale programului, respectiv în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, pe parcursul lunii iulie 2009, pentru a clarifica modul de accesare a fondurilor acordate în cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, în valoare de 10.419.132 de euro.
Proiectele care vor fi depuse în cadrul acestui apel trebuie să se înscrie într-una dintre cele trei axe prioritare ale Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia: 1 – Dezvoltarea economică şi socială, 2 – Mediu şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă, 3 – Promovarea activităţilor „people to people”.
Informaţii suplimentare se pot obţine accesând paginile de Internet: www.romania-serbia.net , www.brct-timisoara.ro, www.evropa.gov.rs sau contactând serviciul Help Desk de la sediul BRCT Timişoara, str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5, jud. Timiş; Tel: 0356-426360; Fax: 0356-426361; e-mail: ipacbc@brct-timisoara.ro.
 

Comentarii

comentarii