Acasă Actualitate Un nou capitol din istoria Mitsubishi Motors în Timișoara

Un nou capitol din istoria Mitsubishi Motors în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Calea Lugojului 17, Ghiroda 307200 (Timișoara) găzduiește acum un nou reper al excelenței auto: Reprezentanța Mitsubishi Timișoara by Promotor. Această deschidere marchează o etapă importantă pentru Mitsubishi Motors în România, consolidând prezența brandului și oferind clienților locali acces la o gamă diversificată de vehicule inovatoare și la un service de excepție.

Descoperă Viitorul Mobilității: Testează Gama Mitsubishi

Reprezentanța te invită să experimentezi plăcerea de a conduce un Mitsubishi, indiferent dacă preferi un SUV robust pentru aventuri palpitante sau un autoturism elegant pentru drumuri lungi și confortabile. Echipa dedicată te va ghida prin gama variată de modele, oferindu-ți consultanță personalizată și soluții financiare flexibile. Descoperă tehnologiile avansate, designul modern și performanța remarcabilă a automobilelor Mitsubishi.

Oportunități Excepționale și Asistență de Top la Sucursala Mitsubishi Timișoara

Sucursala Mitsubishi din Timișoara se mândrește cu oferirea unei game extinse de autovehicule de calitate și un set integrat de servicii. Aici, clienții beneficiază de o garanție remarcabilă de 5 ani sau până la 150.000 km parcursi și asistență pe drumuri, oferite gratuit pe o durată de 5 ani, demonstrând dedicarea Mitsubishi față de standardele înalte de calitate și protecție.

Realizate din materiale de cea mai bună calitate și proiectate cu măiestrie, mașinile Mitsubishi sunt testate în cele mai exigențe medii pentru a asigura o performanță de lungă durată. Înainte de a fi puse în vânzare, fiecare unitate trece prin procese de control al calității extrem de riguroase.

Proprietarii pot apela pentru reparații sub garanție în orice atelier autorizat Mitsubishi din întreaga zonă cuprinsă în Cartea de Service Pan-europeană, având nevoie doar de documentația corespunzătoare pentru a facilita solicitarea.

Consultanții noștri de la Mitsubishi Timișoara sunt pregătiți să ofere recomandări personalizate, asigurându-se că fiecare client face alegerea cea mai bună.

Timișoara Devine Gazda Modelelor Hibride și Electrice Mitsubishi

Mitsubishi Motors aduce inovație și sustenabilitate în Timișoara cu o gamă selectă de autovehicule hibride și electrice, inclusiv elegantul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV și revoluționarul Outlander PHEV.

Aceste modele se alătură unei game extinse de autovehicule care favorizează un mediu mai curat. Cu opțiuni variate precum compactul Space Star, ideal pentru navigarea orașului, sau Colt, un hatchback cu propulsie hibridă și design inovator, până la SUV-urile ecologice ASX și Eclipse Cross PHEV, Mitsubishi Timișoara propune soluții adaptate fiecărei nevoi.

Despre Promotor

Promotor se distinge prin specialiștii săi în piese auto, anvelope și diverse accesorii, oferind consultanță de specialitate fără costuri, atât în spațiul nostru comercial fizic cât și online. Oferim garanția că fiecare client va găsi soluția optimă pentru cerințele sale la noi.

Ne face plăcere să invităm toți pasionații din lumea auto și clienții potențiali să ne viziteze la locația noastră de pe Calea Lugojului 17 din Timișoara. Aici veți avea ocazia să explorați selecția noastră bogată de produse și să vă bucurați de nivelul superior de suport client oferit, totul sub marca de încredere Mitsubishi by Promotor.

Dacă sunteți interesați de un test drive sau căutați mai multe detalii despre modelele Mitsubishi, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon 0356 800 126 pentru departamentul de vânzări și 0729 660 022 pentru service Mitsubishi Motors Timișoara.

Comentarii

comentarii