Acasă Eveniment Un nou caz de violență, într-o scoală din Timiș – ...

Un nou caz de violență, într-o scoală din Timiș – Video

1313
DISTRIBUIȚI

Un nou caz de violență a fost înregistrat zilele acestea într-o unitate școlară din județul Timiș. Acum este vorba de Școala nr 2 din Sânnicolau Mare. O elevă a filmat o încăierare dintre mai multe fete, în holul școlii. Gesturile sunt de o violență cum rar se pot vedea între niște copii. Trântiri pe jos, lovituri de picioare și pumni, tras de păr și țipete. Părinții au primit filmarea și s-au revoltat.

S-au plâns conducerii Inspectoratului Școlar Timiș. Prof. Marin Popescu, inspectorul școlar general, a spus că nimeni din conducerea școlii nu a știut de încăierare.  Conducerea a luat măsuri pentru a clarifica situația, a făcut cercetări și a discutat cu toți diriginții. Prof. Popescu a mai spus că joi va primi o informare exactă despre incident și va dispune măsurile ce se cuvin în acest nou caz de violență în învățământul din Timiș. Oricum două dintre soluțiile de viitor înaintate de Popescu pentru ca să fie evitate violențele sunt ca fiecare școală să aibă psiholog, iar profesorii și directorii trebuie să stea printre elevi în timpul pauzelor.

UPDATE: Poliția Timiș a informat că, în urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență din data de 15 iunie a.c., în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte 2 adolescente de 12 și 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției orașului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Comentarii

comentarii