Acasă Actualitate Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 direct din mașină, la Timișoara,...

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 direct din mașină, la Timișoara, pe Calea Aradului

DISTRIBUIȚI

Timișoara va avea un nou centru de vaccinare direct din mașină – drive-through – pe Calea Aradului. Miercuri, 21 iulie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a aprobat cererea primăriei de a transforma o porțiune de 300 de metri pătrați a parcării supermarketului Selgros în centru de vaccinare împotriva COVID-19. Acest centru ar putea deveni funcțional încă din acest weekend.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat astăzi de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, a aprobat, printr-o hotărâre, solicitarea Primăriei municipiului Timișoara privind schimbarea temporară a destinației actuale a unei porțiuni de 300 mp din parcarea magazinului Selgros, din Timișoara, strada Calea Aradului nr. 64, în vederea organizării unui centru de vaccinare contra COVID 19 de tip drive through”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș.

Un alt centru de vaccinare drive-through este funcțional și în parcarea centrului Shopping City Timișoara. Acesta a fost inaugurat la începutul lunii mai, în prezența ministrei Sănătății, Ioana Mihăilă, a primarului Dominic Fritz și a directorului DSP Timiș, Flavius Cioca. Până acum, aici s-au administrat 7.839 de doze de vaccin Pfizer și 1.129 de doze de vaccin Johnson&Johnson.

Comentarii

comentarii