Acasă Administraţie Un nou Consiliu de Administrație și la Horticultura SA

Un nou Consiliu de Administrație și la Horticultura SA

609
DISTRIBUIȚI

Marți, 18 mai, după ce au schimbat consiliul de administrație la Piețe SA, în care încă se găsea fostul director Ioan Nasleu, consilierii locali din Timișoara s-au strâns într-o nouă AGA, de această dată pentru Horticultura SA, unde au făcut același lucru.

Ca și la Piețe, și la Horticultura a existat o demisie înaintă în prealabil. Ce este interesant este că Caița Panici, membrul care și-a dat demisia a fost numit și în noul CA. Alături de acesta vin și consilierul personal al primarului, Rudolf Gräf, dar și Anca Megan, Alexandra Mălăieș, Daniel Paraschiva, Alexandru Mateuț și Mihaela Calescu.

„Membri Adunării Generale a Acționarilor au decis, marți, revocarea Consiliului de Administrație al Horticultura S.A. și numirea unui nou consiliu provizoriu, după ce au constatat numeroase nereguli în modul în care sunt întreținute de către această societate parcurile și spațiile verzi din Timișoara”, explică reprezentanții primăriei.

Din vechiul CA făceau parte Ionuț Gaiță (președinte), Andrei Drăgilă (cel care este și directorul societății), Ramona Isabela Olteanu, Caița Panici, Diana Maria Sandu și Adina Cosmina Popovici.

„Noul Consiliu de Administrație al Horticultura S.A. va avea o misiune extrem de importantă, care va porni de la menținerea în cele mai bune condiții a moștenirii verzi pe care Timișoara o are și va continua cu extinderea spațiilor verzi în oraș”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Comentarii

comentarii