Acasă Economic Un nou director general la Fornetti România

Un nou director general la Fornetti România

1667
DISTRIBUIȚI

La 5 ani de la numirea în funcția de director general, Toth Csaba părăsește echipa de management a Fornetti România. Noua poziție este ocupată, începând cu data de 1 mai, de Cristian Andrei, cel care până acum a avut funcția de director operațional în cadrul companiei.

Cristian Andrei, noul director general al Fornetti România are 36 de ani și o experiență de 12 ani în domeniul food și beverage la nivel internațional. Acesta a ocupat poziții de conducere pe partea operațională și de producție, fiind Manager de Producție la Kerry Foods la 3 fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie și Irlanda și Manager Tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie.  Domnul Andrei s-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 și a coordonat acțiunile de Logistică-Aprovizionare și Producție, el sosind de la Heineken România, unde a fost Manager de Întreținere Autonomă.

Mă onorează această nouă postură în care mă aflu. Realizez că preiau o foarte mare responsabilitate, însă am încredere în companie, în produsele pe care le facem și în angajații care au arătat devotament și implicare în acești 16 ani de existență a Fornetti pe piața din România. Vreau să îi mulțumesc domnului Toth și să îl felicit pentru rezultatele magnifice pe care le-a avut la conducerea acestei companii și sunt încrezător că acestea vor continua și pe viitor, a declarat noul director general al Fornetti România, Cristian Andrei.

Andrei a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcții București, fiind originar chiar din capitală, iar în Anglia a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole. Vasta sa experiență și abilitățile sale vor contribui la elaborarea și implementarea strategiei internaționale la nivel de Grup pentru Fornetti.

Toth rămâne să sprijine societatea ca și consultant extern pentru o perioadă limitată de timp, urmând a se concentra pe alte proiecte. Au fost 5 ani minunați. Am preluat compania în plin proces de reorganizare judiciară, dar sunt mândru să o las în poziția de lider pe piața de patiserie din România. Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sprijinit, împreună cu ei am reușit aceste rezultate pozitive. Consider că numirea domnului Andrei la conducerea companiei este de bun augur, aducând un suflu nou și dinamic, a declarat Toth Csaba.

Structura organizațională din România nu va suferi alte modificări.

Comentarii

comentarii