Acasă Actualitate Un nou eveniment mult așteptat la Muzeul Apei al Aquatim, de pe...

Un nou eveniment mult așteptat la Muzeul Apei al Aquatim, de pe calea Urseni Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un nou eveniment mult așteptat la Muzeul Apei al Aquatim, de pe calea Urseni Timișoara va avea loc în 30 septembrie, de la ora 11.00. Aquatim a transmis următoarele: ”Rămânem conectați în această toamnă și te invităm să participi la vizitele ghidate pe care le organizăm în fiecare ultimă sâmbătă din lună, de la ora 11.

Parcurgem împreună traseul tehnologic al vechii Uzine de Apă Urseni și descoperim cum s-a transformat Timișoara la începutul secolului XX!”

Vizitele durează o oră și sunt gratuite. Vârsta minimă a participanților: 𝟏𝟐 𝐚𝐧𝐢. Îți poți asigura un loc completând formularul disponibil online, aici: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdqDqwqhMSBGH…/viewform

Alte detalii, la: contact@muzeulapei.ro

Muzeul Apei este o investiție a companiei Aquatim SA, care îl administrează.

Proiectul Muzeul Apei – racord la rețeaua culturală a Timișoarei face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii Romania.

 

Comentarii

comentarii