Acasă Cultura Un nou succes în librăriile din Timișoara: Manualul Femeii de succes –...

Un nou succes în librăriile din Timișoara: Manualul Femeii de succes – vol. 2

1103
DISTRIBUIȚI

O carte pe zi! Un nou succes în librăriile din Timișoara: Manualul Femeii de succes – vol. 2 scris de Andra Olărean – o lucrare care îți va schimba percepția despre eșec și te va face să îți găsești motivația pentru a-ți urma visul, să îți faci timp pentru ceea ce este important pentru tine și să renunți să te mai sacrifici la nesfârșit.

Citind această carte vei afla cum să îți găsești puterea să schimbi ceea ce astăzi te face să suferi, pentru a fi fericită din nou și să îți impui punctul de vedere, să îți aperi interesele și să setezi limite sănătoase în relațiile cu cei dragi.

Manualul te învață să nu îți mai condiționezi fericirea de așteptările celorlalți, pentru a putea trăi liber, exact așa cum îți dorești și să începi să te iubești cu adevărat și să renunți să te mai compari cu ceilalți, astfel, vei avea din nou încredere în tine că ești capabilă să realizezi tot ceea ce îți propui.

În același timp, vei conștientiza că meriți dragostea, respectul și cariera pe care ți le dorești și că trecutul nu îți definește valoarea;
să îți urmezi intuiția ca să descoperi ceea ce te împlinește cu adevărat visul.

Comentarii

comentarii