Acasă Eveniment Un pacient s-a spânzurat de marginea patului la Spitalul Municipal Clinicile Noi,...

Un pacient s-a spânzurat de marginea patului la Spitalul Municipal Clinicile Noi, din Timişoara

562
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă seara, în jurul orelor 21.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 despre faptul că la Spitalul Municipal Clinicile Noi, o persoană fost găsită spânzurată în incinta spitalului.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că persoana decedată E. Costel, de 47 ani, din comuna Ulmi, satul Viişoara, judeţul Dâmboviţa şi se afla pentru tratament în ambulatoriul din incinta Spitalului Municipal Clinicile Noi, fiind găsit spânzurat de marginea patului
Persoanei în cauză i-a fost acordat primul ajutor prin manevre de resuscitare, rezultatul fiind negativ, cauza decesului fiind stop-cardiorespirator, iresuscitabil-asistolie. Din primele verificări a rezultat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, la examinarea exterioara a cadavrului acesta nu prezenta urme de violenţă.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Timişoara, in vederea autopsieri si stabilirii cauzelor decesului. Poliţiştii vor efectua cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care a survenit decesul acestuia.

Comentarii

comentarii