Acasă Eveniment Un patron din Timiș a bătut două femei care au vrut să...

Un patron din Timiș a bătut două femei care au vrut să dea fructe unui muncitor nepalez

DISTRIBUIȚI

Două femei au fost bătute pe o stradă din Timiș pentru că au vrut să ofere căpșuni unui muncitor nepalez de pe un șantier. Bărbatul agresiv, care este patronul firmei la care lucra muncitorul, a fost reținut.

Cele două femei spun că au mers la punctul de lucru al firmei din Sânnicolau Mare, ca să îi ducă nişte fructe unui muncitor nepalez care lucrează acolo, prieten cu ele.

Patronul firmei, un bărbat de 39 de ani, a refuzat însă să îl lase pe angajat să se întâlnească cu ele, motivând că avusese deja pauza de masă.

În timpul discuţiei dintre cei trei, bărbatul a început să o lovească pe una dintre ele, apoi s-a repezit şi la cealaltă. Femeile au scăpat abia după ce au fugit în maşină.

Cele două femei au sunat la 112, iar polițiștii care au mers la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Cele două femei le-au arătat polițiștilor și imagini cu momentul agresiunii. Patronul ar fi devenit violent și le-ar fi spus femeilor că nu pot intra să le dea muncitorilor fructe pentru că nu sunt în pauză.

Patronul, un bărbat de 39 de ani, a fost dus la poliție, unde a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de loviri și alte violențe.

Benoni Marian Neamțu, om de afaceri din Timiș suspect ca le-a lovit pe cele două femei, se ocupă de colectarea de materiale reciclabile și fier vechi. El susține că femeile au intrat pe terenul lui, fără niciun acord.

„La intrare scrie clar că e interzisă intrarea sub toate formele. Nu a respectat niciodată nimic, acum mie mi se pare cusută cu ață albă, duci tu căpșuni așa de prietenie într-o fabrică, M-a scuipat, așa a făcut, pfff, către mine. M-ați văzut, aia a fost instinctiv, pur și simplu m-am apărat”, a declarat pentru știrileprotv.ro, Benoni Marian Neamțu.

Omul de afaceri a fost reținut iniţial pentru 24 de ore, dar acum e anchetat în libertate pentru lovire și alte violențe.

Comentarii

comentarii