Acasă Actualitate Un pensionar arădean își căra înghețata furată cu bicicleta

Un pensionar arădean își căra înghețata furată cu bicicleta

441
DISTRIBUIȚI

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad aflat în serviciu de ordine publică în zona centrală a municipiului Arad a observat o persoană care transporta pe o bicicletă mai multe bagaje voluminoase. Jandarmii l-au legitimat pe individul respectiv și au constatat că cel cu bicicleta este un bărbat în vârstă de 65 de ani, domiciliat în municipiul Arad.

La controlul bagajelor acestuia, au fost găsite mai multe produse alimentare şi nealimentare şi un cleşte tip „gură de lup”. Întrebat despre provenienţa produselor, bărbatul a recunoscut faptul că le-a sustras, în urmă cu câteva ore, dintr-o societate comercială situată în zona Podgoria. S-a folosit de respectivul cleşte pentru a sparge lacătul uşii şi a furat cafea, băuturi răcoritoare, zahăr şi îngheţată, dar şi o râşniţă de cafea şi mai multe brichete. Între timp, înghețata furată s-a topit. Prejudiciul creat, în valoare de 209 lei, a fost recuperat, mai puţin 69 lei valoarea produselor perisabile.
Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, bărbatul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Sorin Trocan

Comentarii

comentarii