Acasă Actualitate Un polițist arădean și-a salvat vecinul de doi ani

Un polițist arădean și-a salvat vecinul de doi ani

444
DISTRIBUIȚI

Un polițist din Arad, prin intervenția promptă pe care a avut-o a reușit să salveze viața unui copil de doar doi ani, vecin de bloc.
În ultimele două nopţi, Raul Swopovscki în vârstă de 32 de ani, agent principal de poliţie la Secţia nr. 2 din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, a auzit în miez de noapte, în blocul unde locuieşte, plânsetele puternice ale unui copil. Ieşit pe casa scărilor, poliţistul a văzut cum o vecină de la etajul 4 al blocului îşi plimba copilul în vârstă de doi, care plângea continuu. Deşi agentul şi-a întrebat vecina ce s-a întâmplat, bănuind că, micuţul probabil este bolnav, mama a spus că nu este nici o problemă. În cursul dimineţii, poliţistul şi-a anunţat colegii şi reprezentanţii Direcţiei Generale Pentru Protecţia Copilului Arad, împreună cu care au găsit copilul în vârstă de doi ani, în stare gravă, cu febră mare. A fost sesizată şi Ambulanţa, iar medicii au decis internarea în regim de urgenţă a copilului. Cadrele medicale au explicat că dacă nu ar fi fost intervenția polițstului Raul Swopovscki, probabil micuțul de doar doi ani ar fi murit.
Poliţiştii continuă cercetările şi în funcţie de ancheta socială pe care o vor face reprezentanţii Direcţiei Generale Pentru Protecţia Copilului, se vor lua măsurilor legale pentru ca micuţul să poată beneficia de condiţii normale de îngrijire.

 

Comentarii

comentarii