Acasă Eveniment Un poliţist comunitar din Arad este cercetat pentru furt, loviri şi alte...

Un poliţist comunitar din Arad este cercetat pentru furt, loviri şi alte violenţe

539
DISTRIBUIȚI

Un poliţist comunitar din Arad este cercetat într-un dosar penal, după ce, alături de alte persoane, a agresat pe o stradă din municipiu un tânăr de 22 ani, de la care a furat un telefon mobil.
Tânărul D.K. susţine că în noaptea de 26 spre 27 aprilie a fost oprit pe o stradă din zona Fortuna de agentul Poliţiei Comunitare, care era însoţit de alte două persoane, şi care l-au lovit. „Fără a-mi spune nimic, fără a purta nicio discuţie, fără să mă aştept la aşa ceva, am fost luat la pumni şi la picioare de doi dintre ei. După ce am căzut jos, cei doi au continuat să mă lovească cu picioarele în cap, după care unul dintre ei mi-a luat telefonul mobil. Agresorii au încercat şi îmi fure şi un laptop, pe care îl aveam într-o geantă de umăr. Telefonul mobil nu l-am mai recuperat“, a spus D.K.
Tânărul de 22 ani s-a prezentat la un post de poliţie, iar în urma cercetărilor efectuate a fost identificat suspectul principal al tâlhăriei, în persoana lui Daniel Salih I., încadrat în Poliţia Comunitară Arad. Cel de al doilea suspect a fost identificat ca fiind  Florin N., de 28 ani.
Reprezentanţii Poliţiei Comunitare Arad au anunţat, joi, că agentul Daniel Salih I., de 22 ani, este cercetat într-un dosar penal, alături de alte persoane. „Ianaşi Dan Salih, angajat al Poliţiei Comunitare Arad, este cercetat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean într-un dosar penal, împreună cu alte persoane, pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, respectiv furt. Până la finalizarea cercetărilor nu putem da detalii cu privire la gradul de implicare al angajatului instituţiei. Cert este însă că altercaţia la care acesta a fost partaş s-a petrecut în timpul liber al acestuia şi se pare că la originea conflictului a stat faptul că, în timpul desfăşurării serviciului la poarta de acces în Ştrandul Neptun, de către angajatul nostru, acesta şi-a făcut o plajă variată de duşmani, atât din rândul neplătitorilor de bilete de acces, care doreau, cu orice preţ, să pătrundă în ştrand, cât şi din rândul tinerilor certaţi cu normele de conduită, care încearcă, prin orice mijloace, să ignore prezenţa agenţilor de ordine în perimetrul locurilor lor de distracţie“, se menţionează într-un comunicat de presă al Poliţiei Comunitare Arad.
Florin N. este căutat în continuare de poliţişti, existând suspiciuni că acesta ar fi părăsit municipiul Arad.

Comentarii

comentarii