Acasă Sport Un polițist arădean, medaliat cu bronz la campionatele mondiale ale polițiștilor și...

Un polițist arădean, medaliat cu bronz la campionatele mondiale ale polițiștilor și pompierilor

6170
DISTRIBUIȚI

Daniel Lazăr, reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Arad a cucerit o medalie de bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor 2019, competiție care s-a desfășurat în China.

Daniel Raul Lazăr este fiul cunoscutului polițist Lazăr Loghin, campion la judo. El practică judo de la 7 ani și și-a dorit să devină polițist, la fel ca și tatăl lui. A participat la numeroase concursuri în țară și străinătate, cucerind importante premii și medalii. „Palmaresul colegului nostru este unul bogat, mereu pe podium: bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor în 2017 la Los Angeles, argint la Jocurile europene din 2016 din Spania, campion latino-american în 2018, în Panama”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei. La Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor din China, desfășurat în Chengdu, Sichuan, polițistul arădean Daniel Lazăr a cucerit medalia de bronz la categoria 66 kg. „Orice poziție de pe podium este rezultatul muncii și perseverenței de ani de zile, un dram de noroc și o zi bună”, a declarat Daniel Raul Lazăr.

De câțiva ani, polițistul sportiv a început pregătirea pentru unifight, un sport derivat din judo și nu s-a decis care dintre cele două îl atrage mai mult.Îi place viața pe care o duce și niciun sacrificiu nu i s-a părut prea mare. Daniel se consideră norocos și privilegiat, pregătindu-se în continuare pentru alte participări la competițiile sportive.

Comentarii

comentarii