Acasă Eveniment Un polițist de frontieră a fost bătut de un contrabandist de țigări,...

Un polițist de frontieră a fost bătut de un contrabandist de țigări, în Timiș

15209
DISTRIBUIȚI

Un polițist de frontieră a fost bătut de un contrabandist la Lenauheim, în Timiș, într-un incident violent produs joi seară. Contrabandistul a avariat și mașina polițistului.

Conform anchetatorilor, agresorul e un individ acuzat de trafic de țigări.

Polițiștii de frontieră au organizat joi seară un filtru și au încercat să-l oprească pe contrabandist, care era singur într-o mașină.

Șoferul a refuzat să oprească și a avariat mașina Poliției de Frontieră. După o urmărire, contrabandistul a fost ajuns și oprit, însă acesta a luat la bătaie un polițist.

După o încăierare violentă, agresorul a fost în cele din urmă imobilizat, cu ajutorul colegilor polițistului bătut. În mașina individului au fost găsite numeroase cartușe de țigări, scrie: observator.tv

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Timişoara, joi seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea contrabandei cu ţigări.

 “Echipajul poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, pe comunicaţia Grabanţ-Lenauheim, un autoturism despre care aveau informaţii că este folosit la transportul de ţigări de contrabandă. Şoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat.

Şoferul a încercat să scape de echipajul care îl urmărea, iar în final a devenit violent.  

“Pe timpul urmăririi, şoferul a încercat să scape de poliţiştii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroşat autospeciala din dotarea instituţiei, acesta fiind avariată. Poliţiştii de frontieră au reuşit oprirea autoturismului pe raza localităţii Grabanţ, şoferul încercând să abandoneze maşina. Când s-a acţionat pentru reţinerea acestuia a devenit violent, lovind pe unul dintre poliţiştii de frontieră. La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite ţigări de contrabandă”, mai arată sursa citată.

Comentarii

comentarii