Acasă Actualitate Un polițist de frontieră din Timișoara a returnat un card uitat într-un...

Un polițist de frontieră din Timișoara a returnat un card uitat într-un bancomat de pe Calea Șagului

759
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara transmit, pe pagina de Facebook a instituției, fapta unui coleg de-al lor. În seara de miercuri, 17 februarie, acesta a găsit un card bancar uitat într-un bancomat. După ce și-a dat seama de acest lucru, el a mers la cea mai apropiată secție de poliție cu cardul și o sumă de bani pe care o retrăsese de pe acesta din greșeală, în momentul în care bancomatul nu îi acceptase cardul său. Acum, colegii săi îl dau drept exemplu.

Postarea de pe pagina Poliției de Frontieră Timișoara:

„Aseară în jurul orei 19.00, aflându-se în timpul liber, un coleg a dorit să retragă o suma de bani de la un bancomat aflat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara. Ajuns la bancomat, în timp ce încerca să introducă cardul său, a constat că pe ecranul acestuia era afișată suma de 1.800 ron.

Nerealizând ce se întâmplă, de ce nu îi este acceptat cardul, a selectat suma de 1.000 ron pentru a fi scoasă, moment în care din bancomat a ieșit un card și suma selectată. Atunci a realizat că cineva își uitase cardul în bancomat. Colegul nostru a luat cardul și suma de bani și a mers la cea mai apropiată secție de poliție pentru a relata cele întâmplate și pentru a putea fi înapoiate proprietarului.

Mulțumim colegului nostru pentru spiritul civic de care a dat dovadă!”

Comentarii

comentarii