Acasă Actualitate Un protestatar a întrerupt întâlnirea preşedintelui PNL cu presa din Timişoara

Un protestatar a întrerupt întâlnirea preşedintelui PNL cu presa din Timişoara

402
DISTRIBUIȚI

Mai mulţi lideri ai PNL, în frunte cu preşedintele Crin Antonescu, s-au aflat vineri dimineaţa la Timişoara, pentru a anunţa cele mai recente „transferuri” politice ale liberalilor. După prezentarea făcută lui Marius Dugulescu de Robu şi Antonescu, a urmat un moment în care cei prezenţi au putut adresa întrebări vorbitorilor.

Discuţiile au fost însă întrerupte de intrarea în sală a unuia dintre protestatarii timişoreni care s-au aflat în Piaţa Victoriei timp de aproximativ 130 de zile, începând cu luna noiembrie 2011. Lucian Căldăraru şi-a făcut apariţia la conferinţă cu o pancardă pe care scria „România = Tagma jefuitorilor PDL”. Acesta a adus şi o insignă cu tricolorul găurit, simbol al Revoluţiei din 1989, pe care i-a dăruit-o lui Crin Antonescu.

Lucian Căldăraru este unul dintre luptătorii care s-au remarcat în timpul Revoluţiei anti-comuniste de la Timişoara, din decembrie 1989. În luna decembrie, Căldăraru a făcut parte din grupul de protestatari care au redactat un document intitulat A Treia Proclamaţie de la Timişoara.

Comentarii

comentarii