Acasă Actualitate Un pub din Timișoara a instalat un AlcoholTest pentru clienți –...

Un pub din Timișoara a instalat un AlcoholTest pentru clienți – Video

DISTRIBUIȚI

Un pub din Timișoara a instalat un AlcoholTest pentru clienți! Clienții unui pub din Timișoara sunt îndemnați de angajații localului să sufle într-un AlcoholTest înainte de a părăsi incinta. Aceștia spun că o petrecere reușită este aceea la sfârșitul căreia toți cei implicați ajung acasă teferi și nevătămați.

Patronii The 80’s Pub din Timișoara au avut o idee genială pentru a-și promova afacerea și pentru a-i determina pe cei care consumă din cele 112 sortimente de bere pe care le pun la dispoziție să lase mașina și să plece cu taxi sau pe jos acasă dacă au consumat alcool.

„Verifică-ţi alcoolemia la noi, înainte de a ţi-o verifica un poliţist! Pentru că ne place mult distracţia, dar şi mai mult siguranţa, The 80’s Pub îţi oferă un #AlcoholTest care îţi va indica în timp real nivelul la care te situezi. Aşa cum bine ne ştii, te îndemnăm să iei ce e mai bun din fiecare zi, să te distrezi cât de mult poţi, să guşti cel puţin unul dintre cele 112 sortimente de beri pe care ţi le oferim, dar să renunţi la maşină imediat ce ai consumat alcool. Nu uita că o petrecere reuşită este aceea la sfârşitul căreia toţi ajungem acasă teferi şi nevătămaţi”, spun reprezentanții localului.

Aceștia le transmit șoferilor că, în ultimii doi ani, în România au avut loc peste 1.300 de accidente rutiere provocate de șoferi care au condus în stare de ebrietate. Accidentele s-au soldat cu aproape 1.900 de victime, iar 89 de oameni au murit.

✅Verifică-ţi alcoolemia la noi, înainte de a ţi-o verifica un poliţist! Pentru că ne place mult distracţia, dar şi mai mult siguranţa, de astăzi, The 80's Pub îţi oferă un #AlcoholTest care îţi va indica în timp real nivelul la care te situezi.??Aşa cum bine ne ştii, te îndemnăm să iei ce e mai bun din fiecare zi, să te distrezi cât de mult poţi, să guşti cel puţin unul dintre cele 112 sortimente de beri pe care ţi le oferim, dar să renunţi la maşină imediat ce ai consumat alcool. Nu uita că o petrecere reuşită este aceea la sfârşitul căreia toţi ajungem acasă teferi şi nevătămaţi!⚠️Poate ar trebui să ştii şi că în ultimii 2 ani, în România au avut loc peste 1300 de accidente rutiere provocate de şoferi care au condus în stare de ebrietate. Acestea s-au soldat cu aproximativ 1900 de victime, dintre care 89 de morţi.

Publicată de The 80's Pub pe 15 Mai 2018

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii