Acasă Eveniment Un sârb, care dorea să ajungă în Germania, prins de polițiștii de...

Un sârb, care dorea să ajungă în Germania, prins de polițiștii de frontieră după ce a intrat ilegal în România

658
DISTRIBUIȚI

În data de 14 ianuarie, la ora 11.00, o persoană a fost observată venind, pe jos, dinspre frontiera cu Serbia, spre localitatea de frontieră Valcani, județul Timiș. Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare au reținut imediat persoana în cauză și, fiindcă nu își justifica prezența în zonă, au condus-o la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

Polițiștii de frontieră au stabilit că este vorba despre un cetățean sârb, în vârstă de 30 de ani. Bărbatul a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât dorea să ajungă în Germania la familia sa şi nu avea documente pentru a trece legal frontiera.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităţilor sârbe. Totodată, pe numele cetăţeanului sârb a fost instituită măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani”, transmit reprezentanții I.T.P.F. Timișoara.

Comentarii

comentarii