Acasă Actualitate Un spitalul privat din Arad cumpără un complex balnear de 3 stele

Un spitalul privat din Arad cumpără un complex balnear de 3 stele

1519
DISTRIBUIȚI

Spitalul privat Terapeutica din Arad a declanșat planul de investiții pregătit încă din vara anului trecut și a decis să cumpere un complex balnear de 3 stele din stațiunea Moneasa cu 1,5 milioane euro, tranzacția urmând să fie perfectată după ce specialiștii angajați de spital vor verifica exact starea tehnică a complexului și a sondelor de apă termală.

În vara anului trecut, acționarii spitalului anunțau că pregătesc construcția unei clinici de recuperare în Moneasa, stațiune din județul Arad, cu o investiție de până la 2 milioane euro,

Acum, însă, ei au decis să cumpere direct un activ aflat deja pe piață, respectiv hotelul de 3 stele Moneasa, un complex balnear dotat cu bază de tratament, restaurant, săli de conferință.

Complexul va fi cumpărat cu 1,5 milioane euro, în acest sens fiind decisă încheierea unei promisiuni de vânzare-cumpărare cu operatorul hotelului. Investiția va fi acoperită prin credit bancar. Compania Terapeutica din Arad, având printre acționari și medici, include un spital deschis în 2004 și o clinică de chirurgie înființată în 2010. Anul trecut a avut afaceri de 9,1 milioane lei și un profit net de 358.482 lei.

Comentarii

comentarii