Acasă Eveniment Un tânăr a consumat substanțele interzise găsite în pantalonii fratelui său

Un tânăr a consumat substanțele interzise găsite în pantalonii fratelui său

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 20.30, în zona Gării de Est, au observat, pe Strada Samuil Micu, un tânăr care se deplasa haotic, rezemându-se de pereții imobilelor și părea că i-ar fi fost rău. Imediat, polițiștii locali au trecut la identificarea acestuia, constatând că se numește D.S., are 28 de ani și domiciliul în Hunedoara.

În urma efectuării controlului corporal sumar, în buzunarul pantalonilor acestuia a fost găsit un plic din plastic, care conținea resturi vegetale de culoare verde oliv și  aveau un miros înțepător, care păreau a face parte din categoria substanțelor psihoactive. 

Acesta a declarat că pantalonii în care a găsit plicul nu sunt ai lui, ci ai fratelui său. Bărbatul a fost adus la sediul Poliției Locale, unde a fost întocmită documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comentarii

comentarii