Acasă Eveniment Un tânăr a murit înecat în Bega

Un tânăr a murit înecat în Bega

830
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a murit înecat în râul Bega, care traversează Timișoara. S-a aruncat în apă pentru a se răcori, dar nu a mai reușit să iasă afară. Pompierii veniți la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut miercuri seara, în jurul orei 20.30, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Potrivit martorilor, tânărul şi-a lăsat hainele pe un ponton, într-o staţie pentru vaporaşele care circulă în regim de transport în comun şi în regim de agrement pe râu, apoi s-a aruncat în apă, pentru a se răcori, însă nu a mai ieşit la suprafaţă.

Un trecător care a observat ce se întâmplă a şi sărit după bărbat, însă nu a reuşit să îl găsească.

Pompierii au intervenit cu patru bărci cu echipaje, un scafandru, un echipaj SMURD şi trei baloane de iluminat pe timp de noapte. Au mai sosit un scafandru de la ISU Arad, alţi doi de la SVSU Timişoara şi doi voluntari. De asemenea, Administraţia Bazinală de Apă Banat a trimis, în sprijin, o barcă.

După aproape o oră de căutări, salvatorii au reuşit să îl găsească pe tânăr, însă după manevrele de resucitare medicii l-au declarat decedat.

Potivit news.ro, trupul neînsufleţit a fost preluat de legişti.

Comentarii

comentarii