Acasă Eveniment Un tânăr a murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în...

Un tânăr a murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

DISTRIBUIȚI

Sfârșit dramatic pentru un tânăr, care a murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren, la trecerea de nivel cu calea ferată pe DN79, în localitatea Nădab.

Bărbatul a rămas încarcerat între fiarele mașinii. De cealaltă parte, șoferul de 33 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, informează reporterul Observator Iulia Pop. Mecanicul de locomotivă și cei 60 de călători din tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În această după-amiază, în jurul orei 17:45, Detașamentul de Pompieri Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, în cazul producerii unui accident rutier la trecerea de nivel cu calea ferată, pe DN79, în localitatea Nădab.

În urma accidentului produs între un tren personal și un autoturism în care se aflau două persoane, au rezultat două victime (șoferul și pasagerul autoturismului) dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a doua victimă, conștientă și cooperantă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Mecanicul de locomotivă și cei 60 de călători nu au solicitat îngrijiri medicale. În urma accidentului, pasagerul autoturismului a fost declarat decedat, iar șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Comentarii

comentarii