Acasă Eveniment Un tânăr asistent universitar la medicină s-a sinucis aruncându-se de pe balconul...

Un tânăr asistent universitar la medicină s-a sinucis aruncându-se de pe balconul unui hotel

365
DISTRIBUIȚI

Arădeanul Marius Fărcaș, medic genetician care a lucrat până în septembrie ca asistent universitar la UMF Cluj, s-a sinucis miercuri. Medicul s-ar fi aruncat de la balconul hotelului Hotelului Grand Hotel Italia, situat într-un cartier din Cluj Napoca. Acesta a fost și medic specialist Genetică Medicală la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, tânărul nu mai trăia, potrivit IPJ Cluj:

„Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Marius Fărcaș avea 33 de ani și a terminat liceul la Colegiul Moise Nicoară din Arad, după care a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca. A fost medic specialist Genetică Medicală la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și până în luna septembrie 2021 a fost asistent universitar la UMF Cluj, la disciplina Genetică Medicală.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii