Acasă Eveniment Un tanar de 18 ani a murit după ce s-a izbit cu...

Un tanar de 18 ani a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac, apoi a fost proiectat într-un alt pom pe sensul opus

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieşirea din localitatea Zerveşti către Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin. Maşina în care se afla s-a izbit de un copac apoi a fost proiectată în alt pom aflat pe sensul opus de mers. Poliţiştii au mai găsit o a doua maşină într-un şanţ, în aceeaşi zonă, însă nu au fost urme de impact între cele două autoturisme, scrie news.ro

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.30.

”Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că la ieşirea din localitatea Zerveşti către Muntele Mic, s-a produs un accident rutier.  Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani din Caransebeş conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieşirea din localitatea Zerveşti către Borlova, într-o curbă uşoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind cu autoturismul în afara părţii carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului. Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare”, a transmis IPJ Caraş-Severin.  

În urma accidentului, şoferul de 18 ani, aflat singur în maşină, a decedat la faţa locului.  

”La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism, ieşit în şanţul de pe marginea drumului, condus de un tânăr de 18 ani, din Caransebeş. Între cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.  

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate a cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comentarii