Acasă Eveniment Un tânăr de 18 ani, cu probleme psihice, a trimis pompierii, ambulanţa,...

Un tânăr de 18 ani, cu probleme psihice, a trimis pompierii, ambulanţa, poliţia şi elicopterul SMURD la un accident inexistent

1700
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani din Timiș a pus pe drumuri o mică armată de salvatori, după ce a raportat un fals accident în localitatea Ferendia. Anunțate prin sistemul 112, echipajele de urgență au pre-alertat și un elicopter, doar pentru a descoperi că nu avusese loc niciun accident.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, apelul referitor la accidentul rutier din localitatea Ferendia a venit marți, la ora 16:25.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat mijloace și forțe din cadrul Stației de Pompieri Deta, o ambulanță de la SAJ și un echipaj de poliție. Mai mult, a fost pre-alertat și elicopterul SMURD.

După recunoaștere și după ce și-au dat seama că nu a fost niciun accident, echipele de urgență au identificat apelantul, acesta nefiind la primul gest de acest fel.

“Persoana care a dovadă de lipsă de responsabilitate a alertat atâtea mijloace și forțe a ignorat faptul că într-o situație reală în care acestea trebuiau să intervină nu erau disponibile. Persona iresponsabilă va suporta rigorile legii”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Conform unor surse locale, apelantul este un tânăr de 18 ani, cu probleme psihice, care a sunat de mai multe ori la 112 și a inventat diferite accidente sau alte tragedii, informează Mediafax.

Comentarii

comentarii