Acasă Eveniment Un tânăr de 20 ani s-a aruncat de la etajul al doilea...

Un tânăr de 20 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Județean

670
DISTRIBUIȚI

Un tânăr internat la secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Arad a sărit de pe geam în această după-masă. Tânărul ar avea antecedente de tulburări psihice.

Tânărul, de 20 ani, a fost internat la secția de Chirurgie după ce s-a rănit singur. Acesta s-a aruncat astăzi de pe geamul secției situate la etajul al doilea, aparent fără niciun motiv, lăsând cadrele medicale perplexe. Norocul lui a fost că a aterizat pe acoperișul secției de stomatologie. Căzătura însă nu l-a speriat, întrucât a mai făcut un salt și a fugit afară din curtea spitalului, în stradă, urcându-se într-un copac. Într-un final a fost preluat de un agent de pază și returnat la Chirurgie.

„Un tânăr de 20 de ani a ajuns astăzi la Unitatea Primire Urgențe Arad, în stare de agitație, cu plăgi tăiate autoprovocate. În urma consulturilor de specialitate, inclusiv psihiatrice, întrucât existau suspiciuni care motivau acest consult, tânărul a fost transferat în Secția de Chirurgie pentru tratarea plăgilor. Ajuns la etajul al doilea, într-un acces de agitație imprevizibil, a sărit pe fereastra din holul secției, a coborât pe acoperișul de la etajul I apoi a ieșit în stradă. În urma incidentului bărbatul nu a suferit leziuni, iar in prezent se află internat în spital pentru a primi îngrijirile medicale specifice”, a declarat dr. Lenuța Timiș, director medical SCJU Arad.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii