Acasă Eveniment Un tânăr de 22 de ani nu s-a prezentat la examenul de...

Un tânăr de 22 de ani nu s-a prezentat la examenul de licență. Câteva ore mai târziu a fost găsit spânzurat

DISTRIBUIȚI

politie criminalistiVineri, 9 septembrie, un tânăr de 22 de ani a fost găsit spânzurat într-un apartament din zona Stadionului „Dan Păltinișanu” din Timișoara. În dimineața aceleiași zile, băiatul ar fi trebuit să susțină examenul de licență la Facultatea de Drept. De altfel, colegii săi au fost cei care au făcut descoperirea macabră.

“La data de 09.09.2022, în jurul orei 10:50, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Bradul din Timișoara, un bărbat s-ar fi sinucis.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în apartament fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui un bărbat de 24 de ani.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, informează Poliţia Timiş.

Studentul a fost descoperit în apartament, spânzurat de un calorifer. Polițiștii fac acum cercetări pentru ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii