Acasă Eveniment Un tânăr de 23 de ani a încercat să tâlhărească o bătrânică,...

Un tânăr de 23 de ani a încercat să tâlhărească o bătrânică, însă a fost imobilizat de trecători și predat poliției

DISTRIBUIȚI

Marți, 21 februarie, un tânăr de 23 de ani a smuls din mâna unei femei de 76 de ani plasa în care aceasta avea portofelul, însă a fost oprit de alți doi bărbați care treceau prin zonă. Fapta s-a petrecut în jurul ore 10.45, pe strada Renașterii din Timișoara. Tânărul acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

„În fapt, la data de 21.02.2023, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie în vârstă de 76 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 10:45, în timp ce se deplasa pe strada Renașterii din Timișoara, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls plasa pe care o ținea în mână, care conținea un portofel cu acte personale și suma de 200 de lei, ulterior, acesta fiind imobilizat de alți doi bărbați care se aflau în apropiere. Bărbatul în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Comentarii

comentarii