Acasă Actualitate Un tânăr de 34 de ani, care nu a vrut să se...

Un tânăr de 34 de ani, care nu a vrut să se vaccineze, a stat intubat la ATI timp de trei săptămâni, și a murit la două ore după ce s-a externat

287
DISTRIBUIȚI

“Am crezut că mor în fiecare zi”, declara tânărul de 34 de ani care a fost intubat în stare gravă la secţia ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Tânăr de 34 de ani, care a stat intubat la ATI timp de trei săptămâni, a murit la două ore după ce s-a externat. Bărbatul a refuzat să se vaccineze pentru că nu credea în boală

Bărbatul a murit la doar două ore după ce a ieşit din spital. Tânărul fusese sfătuit de medici să nu se externeze, însă a ieşit pe semnătură. Pacientul s-a urcat în maşină şi a condus zeci de kilometri până într-o comună, unde voia să stea la aer curat, însă i s-a făcut rău şi în cele din urmă a murit.

În urmă cu câteva zile, bărbatul declara: “Am crezut că o să mor în fiecare zi”. Tânărul de 34 de ani care, timp de aproape trei săptămâni, a fost intubat în vreme ce se afla internat în Secţia de Terapie Intesiva a spitalului nostru. Tânărul, care nu era vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se află în vacanţă în Italia”, se arata într-un comunicat de presă al Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara. Timp de mai multe zile bărbatul şi-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când şi-a dat seama că nu mai poate respira s-a prezentat la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80%.

A fost necesară intubarea acestuia pentru a-l putea salva. Timişoreanul le-a spus medicilor că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19. “Fiecare decide pentru viaţa lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci şi să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îţi pui viaţa în pericol”, a mărturisit tânărul pacient aflat încă pe patul din Secţia de Terapie Intensivă.

Comentarii

comentarii