Acasă Eveniment Un tată a vrut să-şi ducă fata în Franţa cu o procură...

Un tată a vrut să-şi ducă fata în Franţa cu o procură falsă

644
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat, care a încercat să iasă din ţară cu fiica sa minoră, folosind o procură notarială falsă.

În data de 18.09.2018, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un bărbat în vârstă de 42 de ani, călătorind într-un autoturism marca Volkswagen, însoţit de fiica sa de 16 ani, ambii din judeţul Arad. Cu ocazia efectuării formalităţilor la trecerea frontierei, bărbatul a prezentat pentru fiica sa minoră, o procură notarială deoarece mama fetei nu îi însoţea. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că procura notarială prezentată nu îndeplinea condiţiile uneia autentice, fiind falsă.

Bărbatul a declarat că nu ştia că documentul nu este unul autentic şi intenţiona să ajungă împreună cu fiica sa în Franţa.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor doi şi au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Comentarii

comentarii