Acasă Eveniment Un tată mort de beat şi-a bătut cu bestialitate copilul

Un tată mort de beat şi-a bătut cu bestialitate copilul

1444
DISTRIBUIȚI

În cursul acestei zile, poliţiştii oraşului Nădlac au fost sesizaţi de o femeie, mama unui băiat în vârstă de 9 ani, că fiul său a fost bătut cu sălbăticie. Agresorul a fost chiar tatăl copilului.

În urmă cu două zile, în data 30 septembrie, în jurul orelor 16,00, tatăl copilului s-a aflat într-o profundă stare de ebrietate într-un imobil din Nădlac Şi-a  bătut propriul fiu. Cu o nuia, provocåndu-i răni pe toată suprafaţa corpului. Abia după două zile, mama copilului a reclamat bătaia la Poliţie. Poliţiştii au dispus efectuarea unui control de specialitate. În urma examinării medico-legale, minorul necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pe baza de ordonanță de reţienere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie. Tatăl bătăuş a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Comentarii

comentarii