Acasă Eveniment Un timișean, izolat la domiciliu, nu a fost găsit acasă de polițiști....

Un timișean, izolat la domiciliu, nu a fost găsit acasă de polițiști. A fost amendat și băgat în carantină, fiind nevoit să suporte singur costurile

1018
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș au verificat, în ultimele 24 de ore, 1.384 persoane care sunt izolate la domiciliu sau în carantină. O singură persoana izolată nu a fost găsită acasă. Aceasta a primit o amendă de 1.000 de lei, iar, totodată,a fost introdusă în carantină, fiind obligată să suporte și costurile pentru această măsură.

În acest moment, la nivelul județului Timiș, sunt 2.308 persoane izolate la domiciliu, cu 329 mai multe decât ieri. De asemenea, în locațiile de carantină din județ sunt, luni dimineață, 151 de persoane. În ultimele 24 de ore, au fost trimise alte patru persoane în aceste centre, iar 52 au ieșit, după ce au stat aici cel puțin 14 zile.

Reprezentanții Prefecturii județului Timiș mai informează: „Pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență (https://fiipregatit.ro/) poate fi consultat Ghidul pentru Starea de Alertă, care cuprinde răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, precum și explicații și reglementări referitoare la Starea de alertă. De asemenea pe aceeași platformă există încă 11 ghiduri COVID-19 (Cumpărături, Transport în comun, Simptome, Interacțiune cu Poliția, Autoizolare, Întrebări și mituri, Informare corectă ș.a.)”.

Comentarii

comentarii