Acasă Actualitate Un timișorean anonim a oferit pachete de alimente pentru toți beneficiarii Cantinei...

Un timișorean anonim a oferit pachete de alimente pentru toți beneficiarii Cantinei sociale. “Darul este de la Dumnezeu…!”

DISTRIBUIȚI

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASTM) organizează, pentru al patrulea an consecutiv, o nouă ediție a campaniei de donații „Tu poți renunța?”, pentru a ajuta timișorenii aflați în situație economică dificilă.

Corina Eva a explicat că, în cadrul acestei campanii, un timișorean, care a dorit să-și păstreze anonimatul a pregătit pentru toți beneficiarii Cantinei sociale Timișoara pachete cu alimente și produse de igienă. Pachetele s-au distribuit astăzi celor nevoiași.

Darul este de la Dumnezeu, așa au fost rugați de donator angajații DASMT pentru a transmite beneficiarilor.

Campania de donații „Tu poți renunța?” merge mai departe, doar cu susținerea oamenilor cu suflet mare!

Timișorenii pot dona pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, dar și alimente, produse de igienă. Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Toate donațiile vor fi oferite oamenilor fără adăpost, familiilor nevoiașe, persoanelor vârstnice singure și fără ajutor.

Timișorenii pot să aducă produsele între orele 08-16, zilnic, pe str. Plavoșin nr. 21 (zona Mehala) – persoană de contact Corina Eva – 0356.416.050.

 

Comentarii

comentarii