Acasă Actualitate Un timișorean, președintele juriului concursului de frumusețe de la Vârșeț. Fetele, premiate...

Un timișorean, președintele juriului concursului de frumusețe de la Vârșeț. Fetele, premiate și cu o cină festivă la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cele mai frumoase fete din Voivodina Serbia au fost admirate pe scenă și au primit note de la un juriu format din personalități internaționale, cu prilejui celui mai select concurs de frumusețe, în cadrul tradiționalului Festival al Culesului de Struguri, „Grozdjebal” 2022, care s-a încheiat  duminică.

Timișoara a fost reprezentată cu cinste la regalul de frumusețe de la Vârșeț, fiindcă președintele juriului a fost timișoreanul Iavor Radovancovici, promotor activ relațiilor culturale și turistice dintre România și Serbia, patronul Lloyd, cel mai vechi restaurant din Timișoara cu activitate neîntreruptă de aproape 100 de ani, și gazda celor mai importante evenimente de promovare a Serbiei în România.

Fastuosul eveniment a avut loc în atmosfera strălucitoare a complexului Helvecija, construit în 1880 și ridicat recent la standardele clasic – moderne de cinci stele prin investiția masivă a unuia dintre cei mai bogați membri ai diasporei sârbești.

Din juriul prezidat de Iavor Radovancovici au făcut parte Nebojša Jelić, reprezentant al orașului Vršac, Mariora Sfera, director independent al cosmeticelor Oriflame, Sofija Stefanovski, reprezentant al complexului Helvecija și Kristina Šain, reprezentant al magazinului de bijuterii Zorić.
Din cele 12 fete frumoase ajunse in finala competiției, juriul de experți a acordat premiile în următoarea ordine:

Regina frumuseții festivalului ediția 2022 – Anastasija Bakota din Vârșeț

Primul loc Aleksandra Chebzan Zeman

Locul al doilea Sara Ristić

Titlul de cea mai fermecătoare
fată i-a revenit Ivanei Majstorović, în timp ce fata cu cel mai frumos zâmbet a fost desemnată Tijana Kresović.

Fetele au fost recompensate cu numeroase cadouri de la organizatori și sponsori, printre premiile acordate primelor clasate numărându-se un weekend special la Timișoara, cu vizitarea orașului, o cină festivă la restaurantul Lloyd și cazare la un hotel de patru stele.

Comentarii

comentarii