Acasă Eveniment Un veterinar a abandonat un cățel pe un câmp, de lângă Ghiroda....

Un veterinar a abandonat un cățel pe un câmp, de lângă Ghiroda. A fost amendat pe loc de polițiști

DISTRIBUIȚI

Un medic veterinar a fost amendat cu 1.500 de lei după ce polițiștii l-au surprins în timp ce abandonează un cățel, pe un câmp din Timiș. Patrupedul a fost gonit chiar din amublanța în care ar fi trebuit îngrijit.

“Astăzi, o ambulanță veterinară care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atenția agenților Poliției Locale Ghiroda, care urmăreau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurtă, iar în urma mașinii a ieșit acest cățel abandonat în câmp, chiar de către medicul veterinar care trebuia să aibă grijă de el. În nici 5 minute, medicul a fost sunat chiar pe numărul marcat pe ambulanță. Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei și obligat să se întoarcă la fața locului pentru a recupera patrupedul”, au transmis reprezentanții Poliției.

“Atragem atenția, prin această informare, că descurajăm ferm acest tip de comportament, care din păcate reprezintă o formă de cruzime tot mai întâlnită în țara noastră. Adoptați, sterilizați și aveți grijă de animale!”, au îndemnat polițiștii dim Timiș.

 
 

Comentarii

comentarii