Acasă Administraţie Un vis împlinit! Primăria Timișoara face 300 de locuri de parcare în...

Un vis împlinit! Primăria Timișoara face 300 de locuri de parcare în zona Giroc

3185
DISTRIBUIȚI
?

Aproape 300 de locuri de parcare vor fi amenajate de către Primăria Timișoara, cu sprijinul SDM şi TimPark, pentru cetățenii care locuiesc pe străzile Pepinierei și Martir Elena Nicoară, în zona Giroc.

Deși criza parcărilor există la nivelul întregului oraș, proprietarii de pe aceste două artere rutiere nu aveau deloc. Viceprimarul Dan Diaconu le-a promis sprijin concret, încă de la începutul anului 2016, iar acum proiectul este pus în practică. “Vor face aproape 300 de locuri de parcare de aceea mulțumim Primăriei Timișoara și domnului viceprimar Dan Diaconu, lui Culiță Chiș și celorlalți. Am avut deschidere la Primăria Timişoara, la toţi la care am apelat, în frunte cu viceprimarul Dan Diaconu, inclusiv la SDM şi la TimPark. Domnul Diaconu ne-a promis că va urmări ca proiectul de amenjarea parcării să fie dus până la capăt într-un termen cât mai scurt”, a spus Gheorghe Bodeanu, un locatar.
Acolo, chiar lângă blocuri, se află un teren viran unde oamenii îşi parchează maşinile în praf, printre boscheţi şi scaieţi, vara, şi printre nămeţi, iarna, ceea ce îi nemulţumea foarte tare. Acum, totul s-a sfârșit. Vor avea locuri moderne de parcare.

 

Comentarii

comentarii