Acasă Sport Un weekend cu multe cupe pentru echipa timișoreană Sport Masters Year 2012...

Un weekend cu multe cupe pentru echipa timișoreană Sport Masters Year 2012 – Foto

2071
DISTRIBUIȚI

Weekendul trecut, membrii echipei Sport Masters Year 2012 au participat la 2 competitii, atat pe plan national cat si international.

In cadrul competitiei de orientare desfasurate in Slovacia, Alexandru Galea a format un echipaj perfect impreuna cu navigatorul Alin Zaharie, alaturi de care a reusit sa inchege o colaborare foarte buna, dat fiind ca cei doi s-au aflat la primul start impreuna. Beneficiind de experienta copilotului Alin Zaharie, acumulata in anii anteriori, echipajul Galea/Zaharie a reusit sa incheie competiția din Campionatul de Orientare al Slovaciei pe locul 1.

Revenind pe plan national, weekendul 23- 25 martie a insemnat si debutul in “Campionatul National de Raliuri – Dunlop” pentru 4 membri ai echipei Sport Masters Year 2012.  Setyar Cristian Alexandru alaturi de Tudoreanu Raul au fost componenti de baza ai echipei tehnice, fiind mecanici pentru echipajul #303 Adrian Minea / Calin Faragau.

Alaturi de ei, echipajul #130 Razvan Potocean / Bogdan Barbatu, au fost participanti in cadrul Rally 2. Fiind la cursa lor de debut, pe un material de concurs nou, au reusit un raliu spectaculos in prima partea a zilei, insa au fost siliti sa abandoneze, din cauza unor probleme tehnice.

In cadrul aceluiasi Campionat National de Raliuri, echipajul #412 Brezoszki Andrei / Mateut Dariana, a avut parte de un debut excelent. Participand in cadrul Cupei Suzuki, dupa cele 3 zile de concurs, si-au  imbogatit zestrea de rezultate cu un podium, clasandu-se pe locul 1 in clasamentul Debutantilor.

Anul 2018 se anunta un an incarcat pentru echipa “Sport Masters Year 2012”. Chiar urmatorul weekend, este programata urmatoarea actiune, intitulata: “Sport Masters Year 2012 & Friends”  editia a IV-a.

Comentarii

comentarii